Opgebakken, uitgebakken

, Jacomo
13-11-2015, 15:45 uur

De Zwitser bakt aardappels op
En spek uit
Hieraan worden helaas verder geen kruiden toegevoegd, of selderie

De Zwitser is sober, van nature, het eten is een noodzakelijk kwaad
Enkel de zwitserse kaas, in van die poederbusjes, mag wat smaak geven
Maar zo'n busje moet dan wel een jaar mee, ongeveer

reageer op dit bericht in het forum

Re: Opgebakken, uitgebakken

, Karel
20-4-2017, 16:01 uur

Dit bericht snap ik niet goed : wat is opbakken, wat is uitbakken ?
en die poederbuisjes, moet ik toch eens gaan zoeken in de supermarkt. Staat dat bij de gewone kaas ?

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Karel
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:



Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


email address


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.

  


terug